Lichaamsbehandeling
     

 
Korte behandeling.

Een korte behandeling bestaat uit het harsen van de bovenlip en/of kin, epileren van de wenkbrauwen, verven van de wimpers of u mooi laten opmaken met make-up voor een feest of verjaardag.

De korte behandelingen zijn dus eigenlijk behandelingen die uw uiterlijk mooier maken.
Want een mooie vorm en strakke lijn in uw wenkbrauw onderstreept de uitdrukking van uw gezicht. Je wilt tenslotte toch altijd een goede indruk maken of achterlaten?
Ook de wimpers en wenkbrauwen verven heeft nog een voordeel. Nooit meer een potloodje of mascara gebruiken!

Harsen is volgens veel mensen heel erg pijnlijk, maar door met de juiste warmte te werken en de huid goed aan te spannen is harsen veel sneller en pijnlozer dan andere methodes. Met harsen hoef je ook niet elke keer in de spiegel te kijken of die ene donkere haar er zit en  krijg je ook niet gelijk een donkere haar voor een blonde terug.
Wat wel belangrijk is, om de huid goed te kalmeren en huidherstellende producten aan te brengen na de behandeling.

Met een kleine handeling een heel mooi opgemaakt gezicht en met een lichte of juist een wat sprekende kleur op uw oogleden of lippen laten uw gezicht stralen. Ik geef u graag wat tips en laat u de mogelijkheden zien met mijn hele mooie make-uplijn.

 
 
Fleur Hertogh - Zorgcentrum de Zandstee - Wilhelminastraat 1 - 1756 TH ’t Zand - 2e verdieping  ’t vierkant - 06 51238453 - info@bodytentions.nl

© CreatiefPlaza