Make-up studio: make-up voor professionals.

De fluid hydromat protection foundation heeft door de micro structuur een goede dekking, langer houdbaar op de huid en een uv protectie zodat u bescherming heeft tegen de zon.

We hebben verschillende soorten oogschaduw in het assortiment, ze hebben beiden veel kleur intensiteit doordat er veel pigment aan de poeders zijn toegevoegd. Ook zijn de oogschaduws met droog en nat techniek te gebruiken.

De Lumiere lijn is iets luxer, deze tabletten worden nl niet geperst maar gebakken in de oven waardoor de glans en kleur intensiteit nog mooier worden en de poeder niet meer stuift. Deze zijn als oogschaduw, blush en bronzing powder verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

Eye en eyebrow definers zijn potloodjes die in een hele handige houder geplaatst zijn met puntenslijpertje en wat zachter van structuur zijn zodat ze makkelijker aan te brengen zijn. Waterproof, stayproof en smudgeproof, ideaal om smokey eyes mee te creëren.

Maximum volume mascara is een van de best geteste volume mascara’s in nederland. De wimpers krijgen extra lengte en een vollere blik d.m.v. kleine losse componenten die aan de wimpers blijven plakken.

Gold reflecting powder is een lossen poeder in een handig doosje, zodra je deze schud komt er een deel van de poeder naar boven, zo kun je het gedoseerd aanbrengen en gebruik je nooit teveel. Met een grote poederkwast aan brengen op hals, decolleté en lichaam voor de ultieme glans en parelmoer effect.

De Lipsticks zijn in vele kleuren te verkrijgen, mat of juist met glans en niet te vet zodat ze lang op uw lippen zullen blijven zitten, door de verzorgende balsem zullen uw lippen niet uitdrogen.

Lipgloss supershine brengt ultieme glans aan uw lippen en is in meerdere kleuren te verkrijgen. Door het handige kwastje is het makkelijker aan te brengen en krijgt u een egale kleur met glans.

 
 
Fleur Hertogh - Zorgcentrum de Zandstee - Wilhelminastraat 1 - 1756 TH ’t Zand - 2e verdieping  ’t vierkant - 06 51238453 - info@bodytentions.nl

© CreatiefPlaza