Even iets meer over mij.

Hallo, ik ben Fleur Hertogh. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de modebranche besloot ik toch te kiezen voor waar mijn hart lag. Schoonheidsspecialist was wat ik wilde worden.  

Ik begon met de opleiding nagelstyliste welke ik ook met een master class certificaat heb behaald. Ik had de smaak goed te pakken en heb achtereenvervolgend de opleiding schoonheidsspecialist afgerond. Gedurende mijn werkzaamheden als schoonheidsspecialiste kwam ik er achter dat ik meer wilde weten omtrent de huid. Doormiddel van een aanvullende cursus via Webecos (de cosmeticalijn die ik gebruik) leerde ik veel omtrent de samenstelling van de huid en de behandeling van bijvoorbeeld acne. Ook heb ik mij meer verdiept in de behandeling van de mannenhuid en de speciale producten daarvoor.

Sinds 2007 heb ik nu mijn eigen beautysalon “Bodytentions” en heb, na een opleiding daarvoor, mijn programma nu uitgebreid met voetverzorging en pedicure.

De aandacht voor en verzorging van de huid blijven altijd in ontwikkeling daarom vindt ik het ook erg belangrijk up to date te blijven wat betreft behandelingen en producten.
Heeft u nog vragen? Stel hem dan gerust of maak een afspraak in mijn beautysalon.

 
 
Fleur Hertogh - Zorgcentrum de Zandstee - Wilhelminastraat 1 - 1756 TH ’t Zand - 2e verdieping  ’t vierkant - 06 51238453 - info@bodytentions.nl

© CreatiefPlaza