De beste producten voor een perfect resultaat.

De producten die ik gebruik kies ik met heel veel zorg uit. Inmiddels heb ik een aantal gerenommeerde merken in huis met hoogwaardige producten, waar ik blind op kan vertrouwen.

Gezichtsbehandelingen geef ik met Webecos cosmetica en is een Nederlands bedrijf wat de producten zelf ontwikkeld en produceert. De hele lijn is gebaseerd op eigen receptuur en zijn van zuiver natuurlijke oorsprong, dierproef vrij en allergische reacties komen sporadisch voor.

Ook heb ik een speciale lijn voor de mannen van Dr. Tadlea.
Deze bevat actieve grondstoffen zoals de pro-bio-balance met o.a. prebiotische bifida bacterie die de natuurlijke balans van de huid helpt te herstellen.

Mijn make-up lijn van Make-up studio is een professionele make-uplijn en is alleen te verkrijgen in schoonheidssalons en word veel toegepast door visagisten. De hele collectie camouflages, foundations, poeders, blushes, oogschaduwen, lipgloss, lipsticks, oogpotloden etc. zijn in vele kleuren te verkrijgen.

Voor de manicure gebruik ik het topmerkGuccio. Dit rijke assortiment van moisterizers verijkt met vitamine E, C, Tea tree en aloë vera zorgt dat de huid beschermt wordt, een hoger hydratatie heeft, meer elasticiteit krijgt en anti-aging tegen gaat.
De nagelolie is echt een aanrader.

 
 
Fleur Hertogh - Zorgcentrum de Zandstee - Wilhelminastraat 1 - 1756 TH ’t Zand - 2e verdieping  ’t vierkant - 06 51238453 - info@bodytentions.nl

© CreatiefPlaza