Webecos: meer dan cosmetica.

Grape seed therapy
Op basis van druivenpit olie en vitamine E, werkt vitaliserend, haarvaten versterkend, als sterke anti oxidant en verbeterd de structuur van uw huid en vormt nieuwe collagene vezels.
Deze behandeling werkt uitstekend bij mensen met huidirritatie, allergie, couperose, eczeem, psoriasis en acne. De rijpere huid is extra gevoelig, deze reageert ook erg goed op de behandeling.

Collagenia mild of strong (word o.a.gebruikt in collageen behandeling en als dag/nachtcrème)
Hydraterende emulsie met dieptewerking en sterke collegene vezels zijn toegevoegd.
De elasticiteit, spankracht en vochtgehalte van de huid word verbeterd.
Mild werkt preventief tegen veroudering en strong extra sterk tegen bindweefseldegeneratie.

Myox dag/nachtcrème
De stof myoxinol is plantaardig verkregen uit het zaad van de hibiscus plant, werkt als de welbekende botox. De biologische werking geeft vertraging aan het huidverouderingsproces, mechanische werking voorkomt samentrekking van de mimische spieren. Door de sterke moisterizer en shea butter word de huid extra gevoed en werkt deze als uvb factor 4!

Neck &decolleté cream (word in de neck&decolleté behandeling gebruikt)
De actieve werkstoffen verbeteren de celdeling, vochtgehalte en vertragen het huidverouderingsproces. Firmiderm, retinol en vitamine E zorgen hiervoor, deze zitten als een soort structuur van kleine kristallen in de crème verwerkt.

Oogproducten (worden in de luxe oogbehandeling gebruikt)
Serum- Hamamelis, ogentroost, retinol, elastine zorgen voor een verzachtende, adstringerende werking tegen rimpelvorming en elasticiteit bevorderen. Extra boost voor onder de crème.
Crème- Huidvitaminen, tarwekiem olie, plantaardige extracten zorgen voor regenererende, hydraterende werking ook tegen rimpelvorming. Werkt goed bij gevoelige ogen.

Speciale lijn voor onzuivere acne huid
Door tonic en cleansing gel te gebruiken als reiniging word de huid goed vetvrij en werkt huidherstellend, huidverwekend zodat de onzuiverheden makkelijker verwijderd kunnen worden. Het is belangrijk een beschermende/kalmerende crème te gebruiken zoals azulen en cremalgin crème. Waar vitamine B complex en algenextracten aan toegevoegd zijn.

Royal jelly serie
Bio actieve verzorgings serie op basis van natuurlijke gelee royale. De belangrijke werkstoffen zijn tweetal biostimulantia die celgroeibevorderend, zuurstofaanvoerend en werken als een soort van antibioticum. Ook zijn er aminozuren, enzymen, en vitaminen aan de crème’s toegevoegd. Het zorgt voor een algehele verbetering van elasticiteit, vaat en bindweefsel van de huid en zal de huid gladder en strakker laten aanvoelen.
De lijn bestaat uit een crème voor droge/normale huid en een crème voor de normale/vettere huid.

 
 
Fleur Hertogh - Zorgcentrum de Zandstee - Wilhelminastraat 1 - 1756 TH ’t Zand - 2e verdieping  ’t vierkant - 06 51238453 - info@bodytentions.nl

© CreatiefPlaza